Teklif Al
Hangi Projelerde Çalışalım?
  • Formu Gönderikten Sonra
  • 1

    Gelen bilgiler ışığında sizinle iletişime geçiyoruz.

  • 2

    Proje zamanı ve maliyet tahmininde bulunuyoruz.

  • 3

    Projenizi netleştirmek için sizinle toplantı yapıyoruz.

Web sitesi nedir ?
E-ticaret Sitesi Kurmak istiyorsanız nelere dikkat etmelisiniz !

E-ticaret Sitesi Kurmak


E-ticaret sitesi fiyatları da web sitesi fiyatları ile benzer kriterlere göre farklılık göstermektedir. Özellikle E-Ticaret sitesi kurumsal web sitesi ile farklı özelliklere sahip olarak tasarlanmalıdır. Bu nedenle kurumsal web tasarımı yaptırırken kurumsal web tasarım örnekleri konusunda, E-ticaret sitesi yaptırırken E-Ticaret sitesi konusunda başarılı örnekleri olan firma ile çalışmak ilk kriterler arasında olmalıdır. 


E-Ticaret sitesi fiyatları, siteyi hazırlayan firmanın deneyimi ile doğru orantılı olarak değişebilmektedir. Ancak özellikle e-ticaret sitesi yaptırmaya karar verdiğinizde tavsiyemiz bu işi etraflıca planlamanızdır. E-Ticaret sitesi bir mağaza gibi çalışacağından içeriye müşteri çekmek, gelen müşteriye en güzel şekilde ürünleri anlatmak, ihtiyacı olan ürüne müşteriyi yormadan / zorlamadan ulaşmasını sağlamak, ve uygun ödeme seçeneklerini sunmak önemlidir. 


E-Ticaret sitesi yaptırmaya başlanmadan önce aşağıdaki konularda planlama yapılması başarılı bir e-ticaret sitesi için önem taşımaktadır. 

•    E-ticaret sitesi ziyaretçileri çekmek için nasıl bir reklam çalışması yapacak
•    E-ticaret sitesi ziyaretçi profiline uygun arayüzlere sahip olmalıdır
•    E-ticaret sitesi farklı platformlarla işbirliği yaparak daha geniş ziyaretçilere ulaşacak altyapıya sahip olmalıdır
•    E-ticaret sitesi farklı ödeme seçenekleri özellikle taksitli ödeme yapabilmelidir.
•    Güvenli ödeme altyapısına sahip olmalıdır.

E-ticaret sitesi yaptırmak istediğinizde mutlaka bu kriterleri gözden geçirmelisiniz. Amaç sadece bir e-ticaret sitesi kurmak ise çok fazla dikkate lüzum yoktur. Ancak amaç satış yapan bir e-ticaret sitesi ise kapsamlı bir proje olarak düşünülmeli en ince ayrıntısına kadar planlama yapılmalıdır. Bir mağaza  düşünün işlek bir cadde üzerinde değil, yada vitrini güzel değil, yada ürünlerin çeşidi ve tanımı yetersiz, yada ürünlerin fiyatı net değil bu şekilde bir mağaza açmaktansa açmamak daha iyidir. 


Bu nedenle E-ticaret sitesinde de aynı şekilde site tasarımı, reklam bütçesi, ürün bilgileri, ürün fiyatları, ödeme imkanları ile bütün olarak planlanmalı ziyaretçinin tüm sorularına yanıt bulabildiği ve güvenle alışveriş yapabileceği bir e-ticaret sitesi hazırlanmalıdır. Aksi halde olası bir eksiklik diğer hususlarında anlamsız olmasını sağlayacaktır. 


E-ticaret sitesi kurmak istediğinizde bir başka kriterde e-ticaret sitesi fiyatları olmaktadır. Bu konuda da hazır e-ticaret sitesi ve firmaya özel tasarımı yapılan e-ticaret sitesi seçenekleri vardır. Ancak yinelemek isteriz ki e-ticaret sitesi kurmak istediğiniz zaman önemli olan e-ticaret sitesinin bütün olarak tasarlanmasıdır. Herhangi bir konuda olan küçük bir eksiklik bile alışveriş yapılmamasına sebep olabilir. Bu nedenle doğru bir yol arkadaşı web tasarım ajansı seçilmeli ve sitenin yayın sürecinde de sürekli kontrol altında sürekli geliştirmeye devam edilerek başından belirlenen satış hedeflerine ulaşmaya çaba sarf edilmelidir.
 

TTR Bilişim Teklif AL Teklif İsteyin
Whatsapp'dan Sor 1