Teklif Al
Hangi Projelerde Çalışalım?
  • Formu Gönderikten Sonra
  • 1

    Gelen bilgiler ışığında sizinle iletişime geçiyoruz.

  • 2

    Proje zamanı ve maliyet tahmininde bulunuyoruz.

  • 3

    Projenizi netleştirmek için sizinle toplantı yapıyoruz.

Web sitesi nedir ?
Web sitesi yaptırmak istiyorum diyorsanız doğru web tasarım firmasının web sitesine geldiniz, Hoş geldiniz,,,

Web sitesi yaptırmak istiyorum

web sitesi yaptırmak istiyorum çünkü, benim mevcut web sitem üzerinden yeni müşteriler beni aramıyor derseniz doğru adrestesiniz

Web sitesi yaptırmak istiyorum diyenlerin beklentileri nelerdir ?

Genellikle web sitesi yaptırmak istiyorum diyenler aşağıdaki beklentilerle yola çıkmaktadır.

•    Daha önce hiç web sitesi yaptırmamış olup, daralan Pazar payını internet yardımıyla artırmak amacıyla web sitesi yaptırmaya karar verenler. 

Genellikle klasik bir şekilde ticaret yapan firmalar internet sitesi yapımına günümüzde de pek sıcak bakmaz ve internet sitesinin işlerine katkı sağlamayacağını düşünür. Aslında bu web sitesinin işine katkı sağlamayacağından değil yeniliğe olan tepkidendir. 

Özellikle belli yaşın üzerinde yöneticilere sahip işletmeler web sitesi yapımı konusunda maalesef biraz uzak kalmaktadır. Birçok sektörde yeni kurulan mikro ölçekteki kobinin internet sitesinin önemini erken fark etmesi ile çok iyi büyüme ivmeleri yakalamıştır. Özellikle e-ticaret sitesi ile satışlarını artırmış, google arama motorunda üst sıralarda listelenerek yeni müşterilere ulaşma şansı bulmuştur. Bu gibi başarı hikayelerine sahip olmak isteyen kobiler için geliştirdiğimiz uygun web sitesi fiyatına sahip TT Kobi hazır web sitesi, web sitesi yaptırmak istiyorum diyen ve uygun web sitesi fiyatları ile prestijli tasarıma sahip olmak isteyen firmalar için kalıcı ve etkili bir web sitesi çözümdür. 
 

•    Mevcut web sitesini güncellemek isteyenler.
 

“ Teknoloji çok hızlı ilerliyor ”, bir çoğumuzun günlük hayatta sıklıkla kullandığı / duyduğu klişe haline gelmiş bir sözdür. İnternet ise bu teknolojinin merkezinde yer almaktadır. Web sitesinin firmaya katacakları neredeyse her gecen gün artmakta, internet sitesinin kullanım amaçları ve alanları değişmektedir. Her yeni çıkan ekran çözünürlüğünde web sitesi tasarımının çözünürlüğünün ayarlanması, SEO yani arama motoru açısından oluşan güncellemelerin takip edilmesi, web sitesinin içeriklerinin güncel tutulması gerekmektedir. 

Bunun yanında kanunlarda oluşan değişiklikler de web sitesi üzerinde değişiklikler yapılmasını zorunlu kılabilmektedir. “ Bilgi Toplumu Hizmetleri “ adlı bağlantı ile web sitesi ana sayfasında yayınlanan MTHS hizmeti, KVKK kapsamında yayınlanması gereken bildirim ve formlarda web sitesinde kanunen düzenlemeye gidilmesine örnekler olarak sayılabilir. 
Bu ve benzeri sebepten web sitesinde geliştirme yerine web sitesi tasarımı ve web sitesi yönetim panelinin yeniden yazılması bazı durumlarda daha mantıklı olabilmektedir. 


•    Mevcut web sitesini yetersiz bulup çeşitli geliştirmeler yaparak daha fonksiyonel ve güncel bir web tasarımına sahip olmak isteyenler.
 

Web sitesi google arama motorlarında üst sıralarda çıkmıyor, sürekli web sitem neden google da çıkmıyor yada web sitesinden kimse aramıyor diyorsanız, ziyaret edenler çok kısa süreli ziyaret edip hemen sitenizi kapatıyor, yada ziyaretçiler bir daha web sitenizi ziyaret etmiyorsa, web sitesinin kesinlikle değişme zamanı gelmiş hatta geçmektedir. Kendi bilgisayarınızda google da kendi web siteniz üst sırada çıkıyor olabilir ancak gizli sekmede yani bilgisayarınızın yabancı biri gibi davrandığı modda da google da üst sıralarda listelenen bir web sitesine sahipmisiniz ?
iyi bir web tasarım ajansı ile yapılacak görüşmede tüm beklentilerinizi yazılı şekilde sunarsanız tüm ihtiyaçlarınızı hatta öngörmediğiniz başkaca geliştirmelerde dahil olarak hazırlanacak iyi bir web sitesine sahip olabilirsiniz. 

•    Mevcut web sitesinin dışında farklı bir amaç için şirkete web sitesi yaptırmak isteyenler

Kurumsal Web sitesi dışında markanıza özel, reklam kampanyanıza özel bir web sitesi tasarımına ihtiyaç duyabilirsiniz, yada kullanıcılarla daha çok etkileşimde bulunan bir web sitesi üzerinde çeşitli hesaplar / tasarımlar yaptırarak personelinizin iş yükünü azaltmak isteyebilirsiniz.

Bunun için belki telefonda yapılan uzun konuşmalar sonucu yapılan hesaplamalarla verilen fiyat tekliflerini kullanıcılara internet sitesi üzerinden kendi hesaplamaları için bir yazılım hazırlanarak hata payını da ortadan kaldırarak verim artırmak mümkün olacaktır. 

•    Kafasında uzun zamandır oluşan web tasarım projesini internet ortamına taşımak isteyenler

Hepimizin bildiği gibi internet üzerinde geliştirilen projeler doğru şekilde ekrana yazsıtılırsa eşsiz fırsatlara gebe olur. Özellikle yaşanılan zorluklara çözüm olarak birçoğumuzun kafasında şöyle bir site olsa diye başlayan web tasarım projeleri vardır. 

Bu anlamda birçok web tasarım projesi çok başarılı ve eşsiz olsa da doğru şekilde internet ortamına taşınmaz ise web tasarım projesi maalesef hak ettiği başarıyı sağlayamayacak, bahsedilen çözüm ziyaretçilere sunulamayacaktır. Özellikle web tasarım projesi konusunda profesyonel web tasarım ajansı seçilmesi önemlidir.

•    Mevcut web sitesinin performansından memnun olmayan, güncelleme arama motoru optimizasyonu gibi konulardan memnun olmayıp profesyonel web tasarım firması ile yeni bir web tasarımı yaptırmak isteyenler

web siteniz google da çıkmıyor, sadece yıldan yıla alan adı yenileme ücreti ve hosting ödemesi mi yapıyorsunuz ? Güncelleme yapmak istediğinizde web sitenizde güncelleme yapamadığınız alanlar mı var ? Güncelleme yapmak istediğinizde çok fazla zamanınızı mı alıyor ? 

Tüm bu sorunların çözümü olarak web sitesini yeniden % 100 içerik yönetimi yapılabilen hatta yetkilendirmeli web sitesi yönetim paneli ( CMS ) ile web sitesi üzerindeki güncellemeleri de ilgili kişilere paylaştırarak işleri daha verimli hale getirebilirsiniz.

Google konusunda ise yönetim paneli üzerinde tüm SEO ayarlarını yapabiliyor olmanız, yapmadığınız durumlarda ise google ayarlarını sizin yerinize yüklenen içeriğe göre otomatik yapan bir web sitesi yönetim paneli ile işlerinizin verimini artırmak kolay olacaktır.


 •   E-Ticaret sitesi ile satış yapmaya başlamak isteyenler

Kurumsal web sitesi olup, yeni bir satış kanalı olarak e-ticaret sitesi kurmak isteyenler. E -ticaret sitesi açmak internetten satış yapmanızı tek başına sağlamaz. Reklam desteği, hedef kitleye uygun bir e-ticaret sitesi açmanız gereken her durumda destek sağlamanız olarak başarılı bir e-ticaret sitesi tanımlanabilir.

 

Web Sitesi yaptırmak istiyorum...,

Peki Web Sitesi Yaptırmak için hazırlıklarınız tamam mı ?

Web sitesi yaptırmak için yola çıkmadan önce yapılması gereken hazırlıkları tamamlarsanız, web tasarım firmasının web sitesi fiyatı belirlemesi aşamasında iş kolaylaştırır, web tasarımı ve yazılımı yapılması aşamasında da işlerin daha sağlıklı ve kısa sürede bitmesini sağlayabilirsiniz. 

Unutmayın hangi web tasarım firması ile çalışırsanız çalışın sizin işinizi en iyi siz bilirsiniz, siz işinizi web tasarım firmasına ne kadar iyi anlatırsanız, o kadar başarılı bir web sitesi yaptırmış olacaksınız. Web sitesi yaptırmak istiyorum diye yola çıkmadan önce mutlaka nasıl bir web sitesi istiyorsunuz, web sitesi örnekleri ile beraber hazırlanmalıdır.

Web sitesinde kullanılacak tüm metinler, ürün görselleri ve açıklamaları en ince ayrıntısına kadar hazırlanmalıdır. Web sitesi yaptırmak için hazırlanacak olan tasarım sizin hazırlamış olduğunuz içeriklere göre şekilleceğinden ne kadar fazla içerik sağlarsanız web tasarım firması o kadar rahat web tasarım yapılması sağlanacaktır. E-ticaret sitesi yada kurumsal web sitesi olsun bu kural kesinlikle her site için geçerlidir.


Web sitesi yaptırmak istiyorum diyorsanız, isterseniz özel web sitesi tasarımı isterseniz ekonomik web sitesi fiyatı ile öne çıkan hazır web sitesi konusunda size yardımcı olabiliriz.
Öncelikle aşağıdaki konuları birlikte konuşalım sonrasında web sitesi yaptırmak istiyorum fikrinizi olgunlaştıralım. Web sitesi yaptırmadan önce bir takım bilgilere vakıf olunması, tam olarak beklentilerinizin anlaşılması ve nasıl bir web sitesi yaptırmaya ihtiyacınız olduğunun netleşmesi sonrası web sitesi fiyatı netleşebilir. Bu konuda web sitesi yaptırmak için ayırdığınız bütçede önemlidir. Profesyonel bir web sitesi tasarımı için web tasarım ajansı ile çalışmakta bir seçenektir. 


1.    Tam olarak yaptırmak istedğiniz web sitesi için beğendiğiniz siteler varmı ? yani mevcutta yapılan tarzdamı bir web sitesi yaptırmak istiyorsunuz yoksa bu tamamen daha önce örneği olmayan web tasarım projesi midir ? içinde bulunduğunuz sektördeki örnek sitelerden farklı bir sitemi yaptırmak isterseniz yoksa benzer içeriklerde size özgü bir sitemi yaptırmak istersiniz.

2.    Web sitesi yaptırmak istiyorum demenizde beklentileriniz nelerdir ? arama motorlarında ilk sıralarda çıkan bir web sitesi mi ?, kullanıcıları etkileyecek görsellikte sizi tanıtacak bir web sitesi mi ?, yoksa ürünlerinizi online olarak satabileceğiniz bir e-ticaret sitesi mi ?, yada özel bir takım işlemlerin yapılacağı bir dekorasyon / tasarım sitesi mi olacak. Bunları da netleştirmek web sitesi yaptırmaya başlamadan önce web sitesi fiyatları belirlenmesinde önemlidir.

3.    Web sitesi yaptırmak için ayırdığınız bütçede yapılacak işin kapsamı açısından önemlidir. Genellikle hemen hemen her tür web sitesi konusunda hazır web sitesi ve özel web sitesi olarak 2 seçenekle karşılaşmak mümkündür. Hazır web sitesi wordpress, joomla vb olabileceği gibi web tasarım firması tarafından özel olarak geliştirilmiş hazır site de olabilir. Bu konuda TTR olarak hazır web sitesi olarak TTKOBİ web sitesini geliştirmiş bulunuyoruz. Özel web sitesi için ise tasarımı ve yazılımı özel firmaya özel web projeleri yapmaktayız. Web sitesi fiyatları açısından hazır site olan TT Kobi daha avantajlı ve kurulumu çok hızlı olan web sitesi seçeneğimizdir.Hazır web sitesi fiyatları ve Profesyonel web sitesi fyatları için bize danışabilirsiniz. 

4. Yukarıda bahsedilen kurumsal web sitesi tasarımı dışında ürünlerinizin satışını yapabileceğiniz E-Ticaret Sitesi tasarımı konusunda da talebiniz olabilir. E-Ticaret Sitesi konusunda da ekonomik ve hızlı kurulum imkanı ile Hazır E-Ticaret Sitesi yada çok özel fonksiyonlara sahip size özel geliştirilen özel E-Ticaret Sitesi projeleri konusunda da deneyimli web tasarım ekibimiz sizlere hizmet sunmaktan memnuniyet duyacaktır. 

5. İster kurumsal web sitesi yaptırmak isteyin isterseniz e-ticaret sitesi doğru adrestesiniz. E-Ticaret sitesi konusunda ise e-ticaret sitesi tasarımı konusunda bizi öne çıkaran konu ise e-ticaret sitesi yaptırmak isteyen müşterilerimizin siteleri isterlerse B2B Yazılımı özelliklerini de kolayca kullanmaya başlayabilirler. 

Tüm bu bilgiler ışığında bizlere iletişim sayfamızdan yada web sitesi teklif formundan ulaşabilirseniz sizlere web sitesi yaptırmak konusunda en cazip koşullarla sunacağımız web sitesi fiyatları ile destek olmak isteriz.

Web sitesi yaptırmak istiyorum derken sadece fiyatı ucuz olan bir çözüm arıyorsanız seçiminiz size çok uygun fiyata web sitesi sunup sonrasında her ihtiyacınızda fahiş fiyat talebinde bulunan br sonuca çıkmasın. Web sitesi yaptırmak istiyorken web tasarım sektörüne olan güveniniz zedelenmesin. Web sitesi fiyatları her web tasarım firmasında farklı olsa da genel anlamda birbirine denk olan firmaların web tasarım fiyatları birbirine benzerdir. Web sitesi yaptırmak istoyrum ama en ucuz fiyata bu işi yaptırıcam derseniz, değişmeyen alan adı fiyatı ve hosting fiyatlarının bile altında bir web tasarımının yapılamacağını mutlaka göz önünde bulundurun. 

 

Web Sitesi yaptırmak istiyorum diyip bu sayfayı ziyaret eden tüm müşterilerimize, ofis dışında cep telefonu üzerinden bile tekliflerini kolayca göndermelerine olanak tanıyan teklif yazılımı ücretsiz olarak sunulacaktır. Bunun için bize ulaşırken #WebSitesiYaptırmakistiyorumKAMPANYASI imkanlarından faydalanmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Teklif yazılımı online PDF Teklif oluşturma imkanı veren size zaman kazandıracak bir teklif oluşturma yazılımıdır. 

TTR Bilişim Teklif AL Teklif İsteyin
Whatsapp'dan Sor 1