Teklif Al
Hangi Projelerde Çalışalım?
  • Formu Gönderikten Sonra
  • 1

    Gelen bilgiler ışığında sizinle iletişime geçiyoruz.

  • 2

    Proje zamanı ve maliyet tahmininde bulunuyoruz.

  • 3

    Projenizi netleştirmek için sizinle toplantı yapıyoruz.

Web sitesi nedir ?
İzmir ilimize de Web tasarım konusunda hizmet veriyoruz

İzmir Web Tasarım

 

İzmir, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık üçüncü şehridir. Nüfusu 2019 itibarıyla 4.367.251 kişidir. Bu nüfus; 30 ilçe ve bu ilçelere bağlı 1.297 mahallede yaşamaktadır. İl genelinde nüfus yoğunluğu 367'dir. Coğrafi olarak Türkiye'nin batısında bulunur ve ilin tamamı Ege Bölgesi'nde yer alır. Yüzölçümü olarak ülkenin yirmi üçüncü büyük ilidir. Etrafı Aydın, Balıkesir, Manisa illeri ve Ege Denizi ve Ege Adaları ile çevrilidir.

İzmir Körfezi çevresinde bulunan şehir, her yıl İzmir Enternasyonal Fuarı'nı düzenleyen önemli bir fuar merkezi ve liman kentidir.( kaynak: Wikipedia )

İzmir ili ve tüm ilçelerinde web sitesi tasarımına ihtiyaç duyan tüm firma ve şahıslar için indirimli web sitesi fiyatları ile profesyonel web tasarım hizmeti vermekteyiz. Özellikle Egenin incisi olan İzmirde bulunan tüm sanayi sitelerinde bulunan kurumsal firmalaraın her türlü kurumsal site, özel yazılım hizmetleri, e-ticaret siteleri, gibi yazılım konusunda her türlü desteği vermeye hazırız.

 

 İzmir bölgesi sanayi siteleri 

 

 ALİAĞA KİMYA İHTİSAS VE KARMA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ , 

İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

BAĞYURDU ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

BERGAMA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

BUCA EGE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

İTOB ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

KINIK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

İZMİR KEMALPAŞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

MENEMEN PLASTİK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

 

Türkiye'mizin en güzel şehirlerin olan İzmir sanayi açısından da oldukça güçlü sanayi kuruluşları ile ülkemize hizmet etmektedir. Yukarıda bahsedilen İzmir Organize Sanayi Bölgeleri ayakkabıdan endüstriyel ürüne, tarım ürünlerinden kimyasal ürünlere kadar birçok sektörde birçok kurumsal firmanın yer aldığı sanayi bölgeleridir. Bu bölgelerde bulunan firmaların " izmir web tasarım " arama kelimesi ile google da arama yaparak kendilerine yakın bir lokasyonda web tasarım firması araması normal gibi görünebilir. Ancak bizim tavsiyemiz " izmir web tasarım firması" ile çalışmak isterken İzmir dışı illlerdende başarılı bir web tasarım ajansı ile işbirliği yapmalarının sakıncalı olmadığıdır. 

Tüm İzmir ve çevre iller başta olmak üzere organize sanayi bölgesi firmaları dahil büyük yada küçük ölçekli tüm firmalara web sitesi tasarımı, e-ticaret sitesi tasarımı, katalog tasarımı, MTHS hizmeti, tanıtım filmi gibi kurumsal ihtiyaçlarında çzöüm sağlamaktayız

Özellikle web tasarım yada e-ticaret sitesi tasarımı gibi yüzyüze iletişimin zounlu olmadığı durumlarda yakında bulunan bir web tasarım firması yada uzakta olan bir web tasarım firması olarak olaya bakmak yerine iyi web tasarımı yapan iyi bir web tasarım firması aramak daha güzel işlerin ortaya çıkmasını sağlayacaktır.Özellikle kurumsal web tasarımı ve e-ticaret sitesi kurmak konusunda çok başarılı işlere imza atan TTR tasarım & teknoloji ajansı olarak İzmir 'de web tasarımına ihtiyaç duyan firmalarada uygun web sitesi fiyatları ile hizmet vermekteyiz.

 

TTR Bilişim Teklif AL Teklif İsteyin
Whatsapp'dan Sor 1