Teklif Al
Hangi Projelerde Çalışalım?
  • Formu Gönderikten Sonra
  • 1

    Gelen bilgiler ışığında sizinle iletişime geçiyoruz.

  • 2

    Proje zamanı ve maliyet tahmininde bulunuyoruz.

  • 3

    Projenizi netleştirmek için sizinle toplantı yapıyoruz.

Web sitesi nedir ?
Kurumsal web tasarım yapımında nelere dikkat edilmeli

Kurumsal web tasarım


Web sitesi yaptırmak istiyorum diyorsunuz ve ihtiyacınız olan kurumsal web tasarımı kurumuzu en etkili şekilde tanıtımını yapacak, firmanızı ürünlerinizi ön plana çıkarak kurumsal prestiji yansıtan bir web sitesi olacaktır. Kurumsal web tasarım yaptırarak firmanızın kurumsal imajını internet siteniz üzerinden yansıtmak ve kurumsal bilgilerinizi ziyaretçilere açmak için seçilecek web tasarım ajansı mutlak ki kurumsal web tasarımı konusunda sizi etkileyecek kurumsal web tasarım örneklerini de size sunacak, firmanıza uygun görsel tasarım ve fonksiyonel yazılımı bir araya getirecek bir tasarım ajansı olmalıdır. 


Özellikle şirketin üretim, pazarlama faaliyetlerinin ve kurum kimliğinin uygun şekilde sunulduğu kurumsal web sitesi üzerinden IK bölümü başvuruları, kanuni zorunluluk olan MTHS hizmetine ilişkin “ Bilgi Toplumu Hizmetleri ” bağlantısı, KVKK bildirim metinleri yayınlanmalıdır. Kurumsal web sitesi kurum renklerine hedef ziyaretçi profiline uygun şekilde tasarlanmalı ve daha önemlisi ziyaretçilerin istedikleri içeriğe kolay şekilde ulaşması için kullanımı kolay bir menü ( navigasyon ) seçilmelidir. 


Kurumsal web sitesi tasarımı yapılırken özellikle ithalat / ihracat işlemlerinin yapıldığı bir işletme için hazırlanıyorsa mutlaka yabancı dillerde de yayın yapıyor olmalıdır. Web sitesi için tercih edilecek yabancı diller hedef pazar dillerinde olmalı ve özellikle google analytics üzerinden web sitesinin ziyaretçi aldığı ülkelerde tespit edilerek bu dillerde web sitesine dil eklentisi de düşünülmelidir. 

Kurumsal firmalar için web tasarımı konusunda en önemli özellik, kurumda zaman içerisinde değişen perosnel yada web sitesi üzerinde güncelleme yapacak kişilerin bölümlerin değişmesi kaynaklı olarak, kullanımı kolay bir yönetim paneline sahip olmasıdır. Web Sitesinin içeriğini yönetmek için kullanılan yönetim paneli, kullanıcının kolayca neyi nerden yapacağını anlayabileceği bir arayüze sahip olmalı, zaman içinde oluşacak güncellemeri yapmaya imkan vermelidir. Web Sitesi yönetim paneli, resim ve tüm içeriği kolaylıkla yönetmenizi sağlamalıdır. 


Kurumsal web tasarım denince akla ilk gelenler web sitesinin tasarımı, renkleri, web sitesi sayfa sayısı, tarayıcı uyumluluğu olsa da kurumsal web tasarım denince site içeriğinin güncel olması unutulmamalıdır. Bu nedenle kurumsal web tasarım denince etkin ve kullanımı kolay bir CMS ( control Management System ) web sitesi içerik yönetim sistemi akla gelmelidir. Kurumsal haberlerin, kurumsal faaliyetlerin web sitesi üzerinde güncel olarak kolaylıkla yayınlanabilmesi gerekir. Web sitesi yönetim paneli kullanıcı dostu ve işlemlerin kısa sürede gerçekleştirebildiği altyapıda olmalıdır. 


Sosyal medya hesapları ile uyumlu / entegre çalışan bir kurumsal web tasarımı da web sitesi işletme verimini artıracaktır. Sosyal medya hesaplarınızın api leri kullanılarak yapılan entegrasyonlar ile, kurumsal web tasarımı üzerinde istenen içerikler istenen sosyal medya hesapları üzerinden otomatik olarak ek bir işleme gerek olmadan paylaşım yapılabilmektedir. Kurumsal web tasarımı üzerinde paylaşılan bir içerik aynı anda tüm sosyal medya hesaplarında da paylaşılmakta böylelikle içerik bir anda çok daha fazla kişiye ulaşmaktadır. 


Kurumsal Web tasarımı için önemli bir başka kriter de SEO uyumu yani arama motoru dostu bir yapıda olmasıdır. Seo denince ilk akla gelen google arama motorunda istenen kelimelerde ilk sıra / sayfalarda listelenmektir. Ancak kurumsal firma için ilk etapta birçok firmanın aklına gelmeyen çok daha önemli bir faktör ise yabancı dilde SEO yapılmasıdır. Hedef ülke arama motorunda sizi arayanların size ulaşması ihracat oranının artırılması için gerçekten çok önemlidir. Henüz girilmemiş pazarlarda ise Pazar araştırma amacıyla SEO yapılması yada daha hızlı sonuç için google adwords reklamlarından faydalanılması ihracat açısından önemli kapılar açmakta önemli fırsatlar oluşturmaktadır. 


Kurumuzu yansıtan uzun süreli kullanıma uygun SEO konusunda başarılı sonuçlar alınan bir web tasarımı isterseniz bize ulaşmadan karar vermeyin. TTR Tasarım ve Teknoloji ajansı olarak kurumunuza bakım ve editörlük hizmeti dahil anahtar teslim web tasarımı hazırlamak konusundaki tecrübelerimizi sizlerle paylaşmak isteriz.

kurumsal web sitesi talep eden müşterilerimizin B2B Yazılımı ihtiyaçları için geliştirilmiş Tam Ticaret B2B Yazılımı ile alakalı detaylı bilgi için bize ulaşmanız yeterli olacaktır.

 

Kurumsal Web Sitesi Nedir ?

Kurumsal web sitesi, Firmaların marka yada kurumlarını, faaliyetlerini, marka ve ürün / hizmetlerini en yalın şekilde ifade ettikleri, bazı kanuni bilgilendirmeyi yaptıkları web sitesi türü diyebiliriz.

Kurumsal Web Sitesi Nasıl olmalıdır ?

Kurumsal site firmayı yansıtan renk ve içerikleri sade şekilde ziyaretçilere sunmalı, en az tıklama ile ziyaretçinin istediği içeriğe ulaşmasına olanak tanımalıdır. Kurumsal siteyi ziyaret eden ziyaretçilere kuruma ait tüm bilgiler bu site üzerinden sunulmalıdır. 

 

TTR Bilişim Teklif AL Teklif İsteyin
Whatsapp'dan Sor 1